SUDET JALKAPALLO | LIIKU HYVÄSSÄ LAUMASSA

Olemme 1912 perustettu perinteikäs urheiluseura, jossa harrastetaan jalkapalloa juniori- ja aikuisjoukkueissa. Sidosryhmämme on kuitenkin paljon laajempi, toimintaamme osallistuu vapaaehtoisia, siskoja ja veljiä, mummoja ja vaareja, kokonaisia perheitä.

Arvomme ovat liikunnallisuus ja yhteisöllisyys.

Haluamme ylläpitää laadukasta toimintaa lasten ja nuorten liikuttajana Kouvolan seudulla ja tarjota nuorille pelaajille mahdollisuuden harrastaa ja jatkaa jalkapallon pelaamista paikallisesti edustustasolle asti.

Haluamme tehdä yhteistyötä yhteisöjen kanssa, joiden arvomaailma on lähellä omaamme. Olemme pelaajia ja heidän perheitään varten, kannamme vastuuta lapsista ja nuorista, kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja toimimme vastuullisesti. Haluamme tehdä ja menestyä yhdessä.

Tarjoamme kouvolalaisille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa, eri ikäluokille, tytöille ja pojille. Tavoitteemme on olla laadukas seura, joka kasvattaa menestyviä pelaajia kaikille sarjatasoille ja synnyttää harrastajilleen elinikäisen kiinnostuksen kohteen. Pyrimme yhteisössä aktivoimaan perheitä, harrastajia, seuratoimijoita ja kannattajia. Sudet Jalkapallo on näkyvä osa kouvolalaista liikuntakenttää ja jalkapallon lajiperhettä.

SUDET 105 VUOTTA
Sudet perustettiin alun perin Viipurissa 13. joulukuuta 1912 nimellä Wiipurin Bandy & Jalkapalloseura. Nimi vaihtui Wiipurin Susiksi vuonna 1924. Seura muutti Helsinkiin 1940 ja vuonna 1950 seurasta tuli Sudet ry. Kouvolaan seura muutti 1962. Lisää Susien historiasta löytyy osoitteesta https://sudetjalkapallo.fi/historia/

Sudet ry Jalkapallo
Savonkatu 23, 2 krs
45100 Kouvola (Porukkatalo)
info@sudetjalkapallo.fi

Toimisto avoinna: ma-pe 10-16

Yhteystiedot
https://sudetjalkapallo.fi/organisaatio-yhteystiedot/

Y-tunnus: 1710808-5

Pankkiyhteys:
SWIFT OKOYFIHH
IBAN FI75 5750 0120 0707 28

Laskujen lähetys:
laskutus@sudetjalkapallo.fi

Sähköisen aineiston lähetys:
aineisto@sudetjalkapallo.fi

Verkkosivut ja sosiaalisen median kanavat:
https://sudetjalkapallo.fi/
https://www.facebook.com/SudetJalkapallo
https://instagram.com/SudetJP
https://twitter.com/SudetJalkapallo
https://www.youtube.com/channel/UCsVqAi2e0gi3lzNtmISo_cQ

Aihetunnisteet:
#sudetjalkapallo #liikuhyvässälaumassa #jalkapalloperhe #futiskouvola